Als ontbijt eten wij heel graag yoghurt met granola en vers fruit. Behalve op zondag ... dan staan er bolletjes, croissantjes en een gekookt eitje op de ontbijttafel ;-) Heel lang maakten we de granola van havermout. Tot de pot met granola tijdens onze vakantie op was en we een supermarktvariant kochten. Hierin zaten verschillende soorten vlokken. Dat inspireerde ons tot het gebruiken van een mix van haver-, gerste- en tarwevlokken. Zelf vinden we dit veel lekkerder door de textuur en verschillende smaken. Wat speurwerk leerde ons ook dat de vertering van havervlokken anders is dan van havermout. Mocht je hiermee uitdagingen hebben, dan kan het goed zijn om eens te variëren en te ontdekken waar jouw lichaam goed op reageert. Daarnaast blijft gevarieerd eten natuurlijk een aanrader. Er zijn heel veel manieren om granola te maken. Deze is favoriet bij ons. Door het jaar heen komen er allerlei variaties voorbij. Thuis en op de camping. Kijk gezellig mee ... Met appel in mei 2024 op campin