Slof ... ik houd ervan. De combinatie van de bodem met amandelspijs, room en (meestal) fruit ... mmmmm! Ik had er nog nooit eentje zelf gebakken. Een slof bakken stond al wel heel lang op mijn wensenlijstje. Vorige week met Vaderdag had m'n schoonmoeder een slof gebakken. De sloffenring kwam van de boerderijwinkel bij ons in de buurt. Gistermiddag haalden dochterlief en ik haar nieuwe fiets bij de fietsenmaker op. Die moest natuurlijk even getest worden, dus fietsten we naar de boerderijwinkel. We kochten een sloffenring en aardbeien (want in onze eigen tuin zijn de aardbeien nog groen ;-)) en gingen gezellig samen aan de bak. Van de week kwam ik via via een recept tegen voor slof zonder geraffineerde suikers. Een perfect recept voor als je een beetje op suikers let. De bodem wordt gezoet met kokosbloesemsuiker, het spijs maak je met amandelmeel en de room wordt gezoet met honing. Het recept vind je hier . Jullie snappen vast dat er nog vele sloffenvariaties getest "moeten&q