Gisteren kregen we van een oom en tante heel veel lekkere blauwe druiven uit hun eigen tuin. Heerlijk om zo op te eten, maar vast ook heel lekker in een baksel, bedacht ik me. Op Pinterest gestruind naar wat lekkers. Daar kwam ik deze druiventaart tegen. Ik gebruikte kokosbloesemsuiker i.p.v. gewone suiker, zodat het een variant zonder geraffineerde suikers werd. Omdat wij minder zoete baksels gewend zijn, voegde ik ook wat minder suiker toe. Dit heb je nodig voor de druiventaart zoals ik hem maakte: 500 gram (blauwe) druiven 110 gram kokosbloesemsuiker (waarvan 70 gram door het beslag en 40 gram bovenop de taart) 1 ei 200 ml melk 8 el olijfolie (waarvan 6 el door het beslag en 2 el om te besprenkelen) 300 gram tarwebloem 2 tl bakpoeder snufje zout Volg verder de bereidingswijze van de blog "Notitie van Lien". Klik hier . Dank je wel voor het delen van dit recept, Lien! De druiven ontpitten was een flinke klus, maar ik had een heel goed