Na het oliebollen bakken waren er appels en rozijnen overgebleven. Gisteren schilde zoonlief een uur lang appels en bakte er vervolgens deze heerlijke appelplaatkoek van. Een heerlijk klusje op zo'n regenachtige vakantiedag.
Het recept komt van hier. Als zoetmiddel gaat er abrikozenjam in. Het is een "gezondere" variant van een appeltaart. Een gezond begin van 2022 ;-) Wij smulden er gisteren alvast van bij de koffie. Gelukkig is 'ie nog lang niet op ...
Ziet er heerlijk uit, en je kunt nog eens uitdelen van zo'n plaatkoek. Hebben ze het zelfgemaakt, dat bloemenkado? Erg leuk.
BeantwoordenVerwijderenZe maakten dat inderdaad zelf. Twee paar creatieve handen!
VerwijderenMooi rekje inderdaad 🌼
BeantwoordenVerwijderenMmmm, dat ziet er weer lekker uit. We hebben een nieuwe oven en ik ben van plan wat meer gebak te bakken. En deze taart lijkt me een goed begin.
BeantwoordenVerwijderenHet plankje is zeker leuk.
Bakken kan zo heerlijk zijn. Is voor mij (en ditmaal zoonlief) net zulke fijne ontspanning als naaien, haken en kaarten maken. Bak ze!
VerwijderenDank je! Een aanrader voor een lekker en iets "gezonder" baksel ;-)
BeantwoordenVerwijderenDat ziet er lekker uit! Gezellig om samen te bakken op een regenachtige dag.
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit.
BeantwoordenVerwijderenJullie zoon heeft duidelijk talent voor lekkere dingen bakken.
En dat rekje, héél leuk, echt iets voor jullie.