Boterkoek is één van mijn favoriete baksels. In deze tijd van het jaar voeg ik aan allerlei dingen speculaaskruiden toe. Zo lekker!
Aan mijn basisrecept voor boterkoek voegde ik ook al eens speculaaskruiden toe. Maar toen dit recept ergens voorbij kwam, had ik zin om deze variant uit te proberen.
Eenvoudig om te maken en heerlijk van smaak. Door 'm in een vierkante bakvorm te bakken, kun je lekker veel stukjes snijden. Zo is er ook nog ruimte om ander lekkers te snoepen ;-)
Wij zetten de puntjes op de i voor onze surprises en gedichten. Zondagmiddag vieren we Sint met z'n tienen. Zo gezellig. Verwachten jullie Sinterklaas nog bij jullie thuis? Fijn weekend!
Wat ziet deze koek er mooi uit.
BeantwoordenVerwijderenEn zo leuk op de foto gezet.
Speculaaskruiden zijn heerlijk in veel recepten.
Wij vieren geen Sinterklaas, dus ik ben al helemaal met de kerst bezig.
Slim idee om een vierkanten vorm te gebruiken. De speculaas-boterkoek ziet er mooi en lekker uit. Met kleine kinderen in de familie wordt Sinterklaas gevierd, al merk ik dat alle volwassenen steeds minder zin in dit feest hebben. We vinden cadeautjes onder de kerstboom, zonder kinderen met een verhaal voor de gek te houden, eigenlijk veel gezelliger. En ook dan wordt er geknutseld voor elkaar.
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit. Fijne Sinterklaas gewenst.
BeantwoordenVerwijderenZiet er verrukkelijk uit!!! Kijk uit naar zondag…..surprises….gedichten en om z’n allen Sint te vieren. Groetjes Ans
BeantwoordenVerwijderenWat leuk dat jullie Sinterklaas nog zo gezellig Die boterkoek valt vast en zeker in de smaak!
BeantwoordenVerwijderen