Gisteravond aten we asperges met hollandaisesaus uit "Koken met Karin zonder pakjes en zakjes". Aspergekookvocht niet weggooien, stond erbij. Ik heb het braaf bewaard in de koelkast. Tussen de middag was dit kookvocht de perfecte basis voor een lekkere romige aspergesoep. Zo eenvoudig om te maken en nog veel lekkerder om op te eten ... mmm!
Nu denk je misschien dat ik aandelen heb in deze boekjes. Nee hoor, ik heb echt geen aandelen hierin, maar deel wel heel graag de recepten uit de boekjes van Karin met jullie. Want wat kun je toch heerlijke dingen maken met relatief eenvoudige ingrediënten zonder allerlei toevoegingen.
Nu denk je misschien dat ik aandelen heb in deze boekjes. Nee hoor, ik heb echt geen aandelen hierin, maar deel wel heel graag de recepten uit de boekjes van Karin met jullie. Want wat kun je toch heerlijke dingen maken met relatief eenvoudige ingrediënten zonder allerlei toevoegingen.
Reacties
Een reactie posten
Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!