Hij stond weer op het menu: onze overheerlijke, zelfgemaakte pizza met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen ... Mmmmmmmm!
I.v.m. eczeem krijgt dochterlief zo min mogelijk geraffineerde suikers. En wij dus ook, want ik kook en bak voor iedereen hetzelfde. Het vraagt wat creativiteit (zie ook: Hoera!), maar we zijn er al helemaal aangewend.
Op de blog van Smakelijck vond ik mijn inspiratie voor deze pizza. Voor de bodem gebruik ik geen zelfrijzend bakmeel, maar half speltmeel of volkorenmeel en half bloem. Hier voeg ik wijnsteenpoeder (= bakpoeder) aan toe.
Van de pizzasaus maak ik altijd een grotere hoeveelheid. Een deel vries ik in voor een volgende keer.
Onze favoriete topping: spinazie, cherrytomaatjes, tonijn, pijnboompitjes en mozzarella.
Niet te vergelijken met een (diepvries)pizza uit de winkel, want hoewel het een pizza is, zit deze maaltijd boordevol gezonde ingrediënten!
Eet smakelijk!
I.v.m. eczeem krijgt dochterlief zo min mogelijk geraffineerde suikers. En wij dus ook, want ik kook en bak voor iedereen hetzelfde. Het vraagt wat creativiteit (zie ook: Hoera!), maar we zijn er al helemaal aangewend.
Op de blog van Smakelijck vond ik mijn inspiratie voor deze pizza. Voor de bodem gebruik ik geen zelfrijzend bakmeel, maar half speltmeel of volkorenmeel en half bloem. Hier voeg ik wijnsteenpoeder (= bakpoeder) aan toe.
Van de pizzasaus maak ik altijd een grotere hoeveelheid. Een deel vries ik in voor een volgende keer.
Onze favoriete topping: spinazie, cherrytomaatjes, tonijn, pijnboompitjes en mozzarella.
Niet te vergelijken met een (diepvries)pizza uit de winkel, want hoewel het een pizza is, zit deze maaltijd boordevol gezonde ingrediënten!
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten
Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!