Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit april, 2015 tonen

Huisje ruil ...

Het is wat stilletjes hier op mijn blog ... Niet omdat mijn handen stil zitten hoor. Wel omdat we andere leuke dingen aan het ondernemen zijn.  Ons huis is verkocht! De sleutels liggen al klaar. Vrijdag verwisselen ze van eigenaar.  En terwijl er hier een mooi nieuw huis voor ons gebouwd gaat worden ... ... wonen wij tijdelijk in een ander huis. Dus in de afgelopen weken heel veel dozen ingepakt en inmiddels ook weer uitgepakt. Afgelopen zondag vierden we ook nog een mooi en gezellig Communie-feestje van zoonlief met heerlijke taarten volgens recepten uit Pauline's keuken ( verjaardagscadeautje ). Recepten die het proberen waard zijn! De komende tijd weer flink werken aan mijn studie en hopelijk ook een beetje tijd voor naald en draad! Tot gauw!

Eenvoud ...

Er is maar weinig nodig om een meisje van 5 jaar heel blij te maken ... ... een eenvoudig patroontje ... ... een kleurrijk stofje ... ... en een riempje ... De stof was al geknipt, maar lag nog in de kast te wachten om tot jurkje gemaakt te worden. En daar was van de week een heel lieve oma die - hokus spokus sim sala bim - er een jurkje van toverde. Ik hoefde het alleen nog af te werken met de halsbies. En toen was er dat meisje van 5 jaar, dat dolblij haar nieuwe aanwinst showde. Ach, het is soms zo eenvoudig ... Stof: Dinie Kleine (op de handwerkbeurs in Zwolle) Model: B*Inspired edition 3 Uit deze B*Inspired naaide ik ook dit shirt . 

Fijne paasdagen!

Voor de paasdagen maakten wij chocolade paaseieren (zonder geraffineerde suikers). Ik liet me inspireren door de chocolade bonbons uit Pauline's keuken . Dit heerlijke boek kreeg ik op mijn verjaardag. Eigenlijk smaken deze eitjes veel lekkerder dan "gewone" paaseitjes uit de winkel ... mmmmm! Fijne paasdagen voor jullie allemaal!