zaterdag 31 oktober 2015

Timmeren

Wat was het gezellig vanmiddag met deze lieve kinderen!Mocht je nog een leuk idee voor een kinderfeestje zoeken ... de lieve kinderen zijn niet voor iedereen te leen ;-), maar het idee deel ik graag met jullie. Volgens zoonlief was dit zijn leukste feestje ooit. (Dat zei hij vorig jaar ook ... hij legt de lat wel heel hoog voor volgend jaar ...)Na een broodje knakworst met chocomel gingen we aan de slag met hout, spijkers, hamers en bolletjes wol. We maakten vliegtuigen en hartjes. Het zaagwerk was al gedaan door papa en opa. Er werd enorm enthousiast getimmerd door de kinderen. Een paar duimen werden geraakt, maar gelukkig hadden we geen pleisters nodig. 


We deden nog een partijtje voetbal en tot slot dronken we buiten in het zonnetje (en dat op 31 oktober!) nog wat limonade met chippies erbij. Boffen!
2 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd best een uitdaging om een geschikt thema voor een kinderfeestje te vinden. De kleintjes zijn niet makkelijk tevreden : ). Lijkt me leuk om eens te gaan timmeren met ze, volgens mij is succes gegarandeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze uitdaging deel ik met je. Het lijkt ook alsof het steeds spectaculairder moet. Veel ouders willen niet "al die kinderen" in huis. Tot nu toe organiseerde ik alle feestjes voor mijn kinderen bij ons thuis. En allemaal waren ze erg leuk. Dit timmerfeestje was wel één van de grote succesnummers. De kinderen genoten volop. Heel veel plezier op jullie kinderfeestje! Enne ... leuk dat je hier even een berichtje achterlaat!
   Groet, Ilse

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...