Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari, 2014 tonen

CAL week 8

Deze week stokjes en halve stokjes ... Heel eenvoudig, maar misschien juist wel door deze eenvoud, weer een prachtig stukje van het deken!

CAL week 7 en Handwerkbeurs

Haak-update ... CAL week 7! Het begint al echt op een deken te lijken. Van 't weekend gezellig met m'n moeder naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Heerlijk gesnuffeld tussen alles, veel inspiratie opgedaan, paar leuke stofjes gekocht, een mini-workshop "armbreien" gedaan  en Hoooked-garen aangeschaft (en een klosje garen gekregen) om het geleerde thuis in praktijk te brengen. Kortom: een geslaagd dagje uit! Deze ketting breide ik van het klosje garen dat ik gekregen heb. Experiment is geslaagd, dus nu ook aan de slag met de klosjes garen die ik kocht (passend bij de stof voor een jurkje).

Stoere bloempotten

Men neme ... een oude spijkerbroek, (glazen) potten, lint, touw, tornmesje, blauwe druifjes en een paar handen die niet stil kunnen zitten ;-) ... Ook zoonlief ging aan de slag om een bloempot te versieren! En nu weer heerlijk verder haken terwijl "onze mannen" de 1500 meter rijden. De stokjes van CAL week 7 zijn al klaar; nu aan de slag met de granny-strepen.  Kopje thee en een heerlijk plakje sinaasappelcake erbij. Meer heeft een mens niet te wensen, toch? 

Een regenachtige middag ... (CAL - week 6)

Regen is niet mijn favoriet. Doe mij maar ijs in de winter. Lekker schaatsen! Maar ... vandaag genoten we van de regenachtige middag. We bakten eerst een heerlijke cake. Terwijl de oven de rest van het werk deed, haalde zoonlief zijn Lego te voorschijn en ik "de deken in wording". IPad erbij, want Tertia en Jolanda hadden de volgende toeren alweer online gezet. Dank je wel daarvoor, dames! Vervolgens een kopje thee met een heerlijk plakje cake. De kiepwagen van Lego was inmiddels klaar. Ik haakte nog even vrolijk verder.  Gezellig hoor! "Zachtjes tikt de regen op ons keukenraam ..." 

Crochet Along 2014 - week 5

Een weekendje weggeweest. Heerlijk! Mooi weer, een prachtige omgeving ... dat was genieten samen!  En natuurlijk nam ik mijn haakwerkje mee!