zaterdag 13 december 2014

Een bijzonder kerstpakket

"Een kerstpakket!" zei manlief toen de postbode deze week bij ons aanbelde. Een heel mooi en bijzonder kerstpakket ... hahaha ... een paar dagen ervoor had ik het zelf besteld (bij Heimkoma)! Een doos vol IJslandse wol. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel bij het openmaken van deze doos. In mijn vorige blogje waren sterren en kerstbomen van deze wol te zien. Ik blogde toen al dat er nog meer van deze wol ingekocht zou worden.

Een paar weken geleden kondigden Tertia en Jolanda de Crochet Along 2015 aan. In 2014 haakte ik een deken. Toen dit nieuwe project gelanceerd werd, bedacht ik direct om er geen deken van te haken, maar een kussenhoes voor ons mega grote kussen. Vorige week lieten ze zien hoe het nieuwe deken voor 2015 eruit gaat zien: het is een giga-grote-granny-square. Een geweldig patroon voor een kussenhoes! Joepie!Voor de ene kant van het kussen ga ik de giga-grote-granny-square van de CAL 2015 haken en voor de andere kant van het kussen ga ik met de naaimachine aan de slag! Een heerlijk creatief vooruitzicht voor het nieuwe jaar. Nu eerst genieten van ons kersthuis en een heleboel december-gezelligheid!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren, zo'n kerstpakket wil ik ook wel ;-)
  Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw....wat een mooie kleuren.......jij bent verwend!

  Wat een leuk vooruitzicht.........CAL 2015.

  Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik ben benieuwd hoe je grote kussen eruit zal zien. Succes ermee en geniet van alle voorpret ;-) Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...