vrijdag 7 november 2014

De haak-inhaal-race (CAL 27 t/m 37)

De haak-inhaal-race ... tot en met week 26 hield ik mijn "CAL-haakhuiswerk" iedere week netjes bij. In de zomervakantie was ik veel achter de naaimachine te vinden en na de vakantie had ik even wat tijd nodig om een nieuw ritme te vinden. In plaats van (bijna) iedere avond met een haakwerkje (of iets anders) op de bank bij Sesamstraat zijn we nu twee avonden in de week op het voetbalveld te vinden. Ook heel leuk, maar het deken wordt er natuurlijk niet langer van ... ;-)

Nu met een heerlijke inhaalrace begonnen. Even de naaimachine in de kast en ijverig verder haken aan mijn deken. Het vordert goed. Onder het tabblad CAL zagen jullie misschien af en toe al wel een nieuw stukje deken verschijnen. Nu ook op deze plek een update! 

Het einde van DE deken nadert. Vandaag plaatsten Tertia en Jolanda het laatste stukje rand op hun blogs en facebook (waarvoor heel veel dank, Tertia en Jolanda!!!) In januari was ik van plan om het deken te verlengen tot 2 meter, zodat het op een eenpersoonsbed zou passen. Ik ga nu stoppen waar het originele patroon ook stopt. Ik verwacht dan een vierkant deken te hebben van 130 bij 130 centimeter. Groot genoeg om een paar schootjes onder warm te houden op de bank en opgevouwen een prachtige accessoire in de huiskamer! Helemaal leuk!

Bovendien heb ik vernomen dat er een nieuwe haakuitdaging wordt bedacht voor 2015. Even afwachten wat het wordt, maar waarschijnlijk haak ik daar ook graag weer bij aan ...

Week 27

Week 28 en 29

 Week 30

 Week 31

 Week 32

 Week 33 en 34

Week 35

 Week 36

Week 37

1 opmerking:

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...