dinsdag 18 maart 2014

Hoera!

Wat een heerlijke dag ... Vanmorgen om 6.15 uur stonden er al twee lieve kinderen voor mij te zingen terwijl ik mijn haren föhnde. Gauw de föhn uit, anders kon ik er natuurlijk niets van horen. Vervolgens kreeg ik twee prachtige tekeningen ...
... en werden mijn verjaardagskleren bewonderd ...


De stof kocht ik bij Dinie Kleine op de handwerkbeurs
Ik gebruikte hetzelfde patroon als hier en hier.

Erbij een sjaal in verschillende blauwtinten passend bij de jurk en schoenen (ik zag ze staan in de etalage van de plaatselijke schoenenwinkel en dacht: "Die zijn voor mij!"). 

De bolletjes met Hoooked-garen kocht ik op de handwerkbeurs. Met dank aan mijn schoonzusje voor het reepje mintgroen dat ik van een restje tricot van haar mocht afknippen!


Lekker verwend met een heerlijk geurtje en een pizzasteen voor in de oven. Als het goed is, komt onze favoriete pizza (klik!) nu met krokante bodem uit de oven. Ben benieuwd!


Van 't weekend komen familie en vrienden mijn verjaardag vieren, dus nu nog even lekker verder bladeren in één van mijn cadeautjes ...


1 opmerking:

  1. Je zal maar zo verwend worden door je kinderen, mooi gedaan. Wat zijn ze druk geweest voor hun lieve moeder. Een prachtig stelletje zo bij elkaar, mooie kleuren.
    Geniet van het mooie boek Haken & Kleur.

    je trouwe volger

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...