zondag 15 september 2013

Deel 2/3 van verjaardagskleren voor dochterlief

Gisteravond op de bank de laatste draadjes afgewerkt van deel 2/3 van de verjaardagskleren voor dochterlief. (Kijk hier voor deel 1/3.) Het stofje lag al geruime tijd op zolder te wachten om tot jurkje genaaid te worden. Toen ik model B1353 in B*inspired zag, dacht ik direct aan dit stofje! Hartstikke leuk om op deze manier een origineel verjaardagsstelletje in elkaar te naaien!

Ze is er super blij mee. "Ben ik morgen jarig? Mag ik het morgen aan?" Nee, eventjes geduld nog ... want deel 3 moet nog onder de naaimachine vandaag rollen en natuurlijk gaan we ook nog leuke traktaties freubelen! 


Zien jullie links bovenaan mijn goede hulp? Ik was met spelden in de weer en liep er even bij weg. Toen ik terugkwam zat dochterlief ijverig te werken. Ze had alles heel goed vastgespeld met heel veel spelden! Geweldig! 

2 opmerkingen:

  1. Wat is de jurk voor dochterlief mooi geworden, nu de legging nog! Dan wil je toch ook gauw jarig zijn en pronken met het mooie stelletje.
    Wat een goed hulp, zit vast in de genen. Zo moeder....zo dochter moet je maar denken!

    je trouwe volger

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik was aan het googlen op deze jurk, B1353 van B*inspired, want ik kom maar niet verder met hoe ik de rok aan het bovenlijfje moet vastmaken, en ik kom echt bij een superleuke blog van jou uit! Je staat in m'n favorieten. Hoop mijn puzzel snel compleet te hebben, zodat dochters deze onwijs gave jurk ook snel aankunnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...