vrijdag 21 juni 2013

Zomerjurkje

Een periode waarin veel te doen is ... deze periode zo vlak voor de zomervakantie. Bovendien met mijn ene been in mijn huidige baan en met mijn andere been in mijn nieuwe baan. Allemaal heel mooie dingen ... alleen lag mijn jurkje daardoor wel een beetje lang half af te wachten in de kast ...

Een paar weken geleden kocht ik een prachtig stofje bij Dinie Kleine. Samen met model 124 uit Burda Style 5 / 2013 en een paar uurtjes naaimachine-plezier is het dit mooie, zomerse jurkje geworden. Gisteren was ik voor de spiegel de lengte aan het afspelden. Dochterlief vroeg of ik veel rondjes wilde draaien. "Jij bent Angelina Ballerina," werd er enthousiast geroepen! "Nog één keer! Laatste keer?" (Je snapt wel dat er veel laatste keren zijn bij een peuter van 3 jaar ;-))

2 opmerkingen:

 1. Je trouwe volger bewondert dit prachtige jurkje vanaf de camping in Denemarken. Wat is de stof en het model mooi. Knap gedaan en laat nu de zon maar komen.Wij staan dichtbij Kopenhagen. Onze laatste week is aangebroken van onze trip door Scandinavië. Als ik het naaiwerk zie, krijg ik alweer zin om na de vakantie achter de naaimachine te kruipen.

  je trouwe volger

  je trouwe volger

  je trouw volger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig dat je zelfs van zo ver weg mij volgt! Als jouw vakantie voorbij is zullen we dan weer eens samen stofjes shoppen?! Geniet nog even samen!

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...